LAKOSSÁGI TERMÉKEK

Életbiztosítás

Sokszor többre értékeljük a tárgyainkat, mint a saját egészségünket és életünket. Biztosítjuk a lakást, benne a bútorokat, ruhákat, ékszereket. Biztosítjuk az autót, sőt még a mobilunkat is. Csak épp azt nem, ami a legfontosabb: saját magunkat. Mindenki életében mások a veszélyek és kockázatok, így csak a személyre szabott életbiztosításokban hiszek.

Konzultáció

Hajós biztosítás

Aki a hajózás szerelmese lett, nehezen tud elszakadni tőle. Viszont egy nem várt esemény, egy baleset okozta hajósérülés több hetes kiesést is okozhat, nem beszélve az anyagi károk okozta bosszúságról. A hajóra köthető felelősség és Casco biztosítás megadja azt a védelmet, amely egy hajótulajdonosnak jár.

Konzultáció

Otthon biztosítás

Jellemzően a legnagyobb vagyonunk az otthonunk. Hiszek abban, hogy egy lakásbiztosítást is maximum 2-3 évente felül kell vizsgálni, ehhez pedig nem kell más, mint egy szakképzett tanácsadó és egy olyan termék, amely képes maximálisan védeni az otthonunkat.

Konzultáció

Gépjármű biztosítás

A kötelező és Casco biztosítás az egyik legnépszerűbb biztosítási termék a piacon. A kedvező díjak és gyors kárrendezés kritikus részei ennek a területnek, egy biztosítási tanácsadó pedig mindkettőben tud segíteni.

Konzultáció

Nyugdíj biztosítás

A legnépszerűbb rendszeres megtakarítási forma jelenleg, melyhez az állam is 20% adójóváírást ad. A nyugdíjas évekre való anyagi felkészülés mindenki számára egy kihívás és egyben feladat is: képes -e egy életen át felhalmozni, hogy aztán anyagi gondoktól mentes nyugdíjas életet éljen.

Konzultáció

Jogvédelem és felelősségbiztosítás

A jog Önt védi. A jogvédelem biztosítás pedig az Ön jogait: a biztosító segít abban, hogy ne kelljen egyedül nekivágnia a jog útvesztőinek, amikor jogi érdeksérelem éri vagy valaki beperli Önt. Jelentős szakmai ismeretekkel rendelkező ügyvédet ajánl jogi képviseletre és a biztosítási összeg erejéig fedezi az ügyvédi díjat, illetékeket, eljárási díjakat és szakvélemények költségét.

Konzultáció

Utasbiztosítás

Utazni mindenki szeret; visszaemlékszik a legutolsóra, várja és tervezi a következőt, nézegeti, beszélget róla. Egy utasbiztosítás maximális védelmet nyújt az utazás közben bekövetkezett baleset vagy betegség esetén, sőt a poggyászunkat ért károk esetén is térít a biztosító.

Konzultáció