VÁLLALATI TERMÉKEK

Cégpaletta vállalatoknak

Egy cég esetében teljesen elvárható igény, hogy a teljes biztosítási portfóliója folyamatosan és szakszerűen kezelve legyen. A Cégpaletta program arra ad lehetőséget vállalatok számára, hogy egy tanácsadó kezében összpontosuljon a teljes biztosítási portfólió a vagyonbiztosításoktól kezdve, a felelősségbiztosításon át a dolgozói baleset- vagy egészségbiztosításokig. Többszerződéses kedvezmények és különleges fedezetekkel díjazzuk a bizalmat.

Konzultáció

Gépjárműflotta biztosítás

Ha vállalkozásának legalább 5 db gépjárműve van, tudunk rá kérni egyedi árazású gépjármű flotta KGFB vagy Casco biztosítást. A díjak minden esetben egyedi díjak, figyelembe véve a cég többi biztosítását is.

Konzultáció

Vállalati vagyonbiztosítás

A céges vagyontárgyak biztosítása az egyik legfontosabb szempont a cégek esetében: épületek, műszaki és egyéb berendezések, készletek, készpénz és értékpapírok, értékkészletek, szabadban tárolt vagyontárgyakat tudunk biztosítani. Fedezetet pedig tűz, természeti károk, betöréses lopás, rablás, rongálás, üvegtörés, szállítmányokat veszélyeztető kockázatok, üzemszünet, jogvédelem esetén tud adni a biztosító.

Konzultáció

Vállalati felelősségbiztosítás

A legkörültekintőbb módon végzett tevékenység során is előfordulhatnak olyan események, balesetek, ami miatt felelősséggel tartozunk másoknak. Kiváló megoldás erre, ha vállalkozásunk rendelkezik felelősségbiztosítással. Bizonyos tevékenységi körök esetén törvényi előírás is kötelezővé teszi felelősségbiztosítás kötését: orvosok, könyvelők, ügyvédek, vagyonvédelmi cégek, stb.

Konzultáció

Vállalati egészségbiztosítás

A cégben dolgozók egészségügyi állapota kulcsfontosságú legyen szó a felső vezetőkről, az irodai alkalmazottakról vagy bármelyik alkalmazottról. Évenkénti szűrővizsgálatokkal és korlátlan egészségügyi vizsgálatokkal segíti ez a biztosítás abban a cégeket, hogy minimális ideig legyen betegszabadságon egy dolgozó.

Konzultáció

Vállalati utasbiztosítás

A céges utasbiztosítások esetén a vállalat rendszer szinten tudja kezelni a külföldre utazó dolgozóit, hogy a munkához kapcsolódó külföldi utazások alatt is biztonságban legyenek a dolgozók: betegség illetve baleset esetén is segítséget nyújt a biztosító, sőt a poggyászokban keletkezett károkra is kiterjed a fedezet.

Konzultáció

Rendezvénybiztosítás

Legyen szó céges rendezvényről vagy sportrendezvényről a biztosító tömegrendezvényeket is tud biztosítani. Egyedi csomagok korhatár nélkül tudnak segítséget nyújtani balesetek esetén.

Konzultáció